Koncert Instrumental Diplome

Posted by | August 13, 2013 | Fakulteti i Arteve | No Comments
Fakulteti i Arteve Universiteti Kristal Diplome

 

Koncert diplome i studentes per flaut Vanjola Naqe, e cila performoi per 50’ minuta repertor te zgjedhur te literatures boterore dhe shqiptare. Aktiviteti u ndoq nga studentet dhe pedagoget e UK duke u  filmuar dhe nga TV Planet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rregjistrimet kanë filluar Aplikoni tani